ATA BİNMEYEN ÇOCUK KALMASIN | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

ATA BİNMEYEN ÇOCUK KALMASIN

07.10.2019
Sarıyer Belediyesi ve Atlıtur Doğal Yaşam Derneği doğanın en güzel ve asil canlılarından olan atlar ile çocukları buluşturdu. Uzman eğitmenler eşliğinde binicilik eğitimi alan çocukların heyecanı görülmeye değerdi.

Sarıyer Belediyesi, Atlıtur Doğal Yaşam Derneği ile anlamlı bir etkinliğe imza attı. “Ata Binmeyen Çocuk Kalmasın” sloganıyla yola çıkılan ve bir hafta boyunca Gündüz Bakımevleri’nde eğitim gören öğrencilerin yararlanacağı etkinliğin ilk misafirleri Ayazağa Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören minikler oldu. Gümüşdere'de bulanan Atlıtur Doğal Yaşam Derneği'nde düzenlenen programda çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Onlarca çocukla gün boyu yakından ilgilenen eğitmenler öğrencilere kısa bir eğitim verdi.  Atların türleri, nelerle beslendiği ve atlara nasıl yaklaşılması gerektiğini öğrenen miniklerin heyecanı daha da arttı. Eğitimin ardından gruplar halinde ata binen çocukların hayvanlara olan sevgisi de pekişmiş oldu. Mutlulukları gözlerine yansıyan öğrenciler, günü yaptıkları piknikle sonlandırdı.