EDEBİYAT COŞKUSU DEVAM EDİYOR | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

EDEBİYAT COŞKUSU DEVAM EDİYOR

27.09.2019
Bu yıl 8'inci kez düzenlenen Sarıyer Edebiyat Günleri üçüncü gününde de tüm coşkusuyla devam etti. Edebiyat tutkunlarının akın ettiği etkinlikte günün sürprizi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar oldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile alanı gezen Karalar, edebiyat coşkusuna ortak oldu.

Türkiye’nin birçok yerinde etkinliklere katılan birbirinden değerli yazarlar, akademisyenler, oyuncular 8. Sarıyer Edebiyat Günleri’nde Sarıyerlilerle buluşmaya devam ediyor. Edebiyatseverlere 5 gün boyunca unutulmaz anlar yaşatan Sarıyer Edebiyat Günleri’nde 40 yayınevinin açtığı stantlarda kitapların renkli dünyasında gezintiye çıkan okurlar, aldıkları kitapları sevilen yazarlara imzalattı. Etkinlik kapsamında; Nazlı Eray, Mario Levi, Atilla Dorsay, Adnan Özyalçıner, Oya Baydar, Mustafa Kemal Erdemol, Caner Cindoruk gibi birbirinden usta isimler sevenleriyle bir araya geldi. Konukların İstanbul Boğazı’nı gezdiği Şiir Teknesi ile başlayan etkinlikler, Grup Gündoğarken konseriyle son buldu. İstanbul’da ard arda gerçekleşen depremler nedeniyle iptal edilen ‘Yerel Yönetimler ve Edebiyat’ paneli için Sarıyer’e gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise günün sürprizi oldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve edebiyatımızın çınarı Yaşar Kemal’in eşi Ayşe Semiha Baban ile alanı dolaşan Başkan Karalar’a Sarıyerlilerin ilgisi yoğun oldu. Usta oyuncu Altan Erkekli de kitap stantlarını gezenler arasındaydı.