RAMAZAN’DA DJ FATMA CİVELEK COŞKUSU | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

RAMAZAN’DA DJ FATMA CİVELEK COŞKUSU

13.05.2019
Sarıyer Belediyesi Ramazan etkinlikleri Yeniköy Bağlar Yaşamevi bahçesinde yapılan iftar ile devam etti. İftarın ardından İstinye Tersane Alanı’nı dolduran Sarıyerliler DJ Fatma Civelek ve ekibinin çaldığı birbirinden güzel şarkılarla eğlenceye doydu.

Ramazan Ayı’nda her akşam farklı mahallelerde kurulan iftar sofrası geleneği, Yeniköy Bağlar Yaşam Evi bahçesinde devam etti. Bereket ayı olan Ramazan’da hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, oruçlarını dualar eşliğinde açtı. İftar sonrası Barış, Huzur ve Hoşgörü Alanı'nda buluşan Sarıyerliler, Anneler Günü kutlaması ve DJ Fatma Civelek'in muhteşem performansıyla keyifli bir akşam geçirdi.

 

ANNELER UNUTULMADI

Geleneksel hale gelen Ramazan etkinliklerinde çocuklar için de renkli gösteriler düzenlendi. İstinye Tersane Alanı’nı dolduran çocuklar animasyon ve dijital poi gösterisiyle eğlenirken, ebeveynleri ise Anneler Günü’ne özel düzenlenen yarışmalarla keyifli vakit geçirdi. Anneler Günü’ne denk gelen programda alanda bulunan en yaşlı ve genç annelere de hediye takdim edildi.

 

UNUTULMAZ BİR AKŞAM

Yarışmaların ardından sahneye çıkan DJ Fatma Civelek ile ekibi performansları ve farklı tarzlarda çaldıkları müziklerle Sarıyerlilere unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı. Anneler Günü’ne özel sürprizler de hazırlayan ekip ile sahneye çıkan ünlü davulcu Cem Bergamalı performansıyla göz doldurdu. DJ’lerin çaldığı şarkılara danslarıyla eşlik eden vatandaşlar birbirinden eğlenceli anlar yaşadı. Gecede kadınlar arasında yapılan oryantal yarışması da yapıldı. Kıyasıya bir rekabete sahne olan yarışta Esma Deveci birinci olurken, Kadriye Koparır ikinci, Elif Şipal ise üçüncü oldu. Birincilik ipini göğüsleyen Esma Deveci’ye 3 aylık SARFİT üyeliği, Kadriye Koparır ve Elif Şipal’e ise farklı restoranlarda akşam yemeği hediye edildi.