ZABITA EKİPLERİ ÖĞRENCİLER İÇİN GÖREV BAŞINDA | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

ZABITA EKİPLERİ ÖĞRENCİLER İÇİN GÖREV BAŞINDA

09.09.2019
Sarıyer Belediyesi Zabıta ekipleri yeni başlayan 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminde yüzlerce öğrencinin güvenliği için bir dizi önlem aldı. Zabıta ekipleri her yıl olduğu gibi bu yılda öğrenciler için okul önlerinde görev başında olacak.

Sarıyer’de bulunan okulların giriş ve çıkış saatlerinde bulunacak olan Zabıta ekipleri koruyucu ve önleyici güvenlik tedbirlerini planlandı. Sarıyer Belediyesi Zabıta Memuru Aşur Şahin öğrenci ve velilerin okula rahat giriş çıkış yapabilmeleri için trafik önlemi aldıklarını dile getirdi. Şahin, her yıl rutin olarak yapılan çalışmanın bu eğitim dönemi boyunca da Sarıyer’deki okullarda devam edeceği bilgisini verdi.

Okulların çevresinde başta uyuşturucu ve uyarıcı maddeyle mücadele olmak üzere, sigara satışının önlenmesi, internet kafe gibi yerlerin denetlenmesi, metruk binaların kontrolü, yoğun bir şekilde sürdürülecek. Huzurlu bir eğitim-öğretim yılı için veliler, okul aile birlikleri, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, basın, okul yöneticileri ve güvenlik görevlileri etkin bir iş birliği ve dayanışma içinde olacak.