Sarıyer TV
contetns
23 NİSAN’DA TÜM ÇOCUKLAR SARIYERLİ
  18.04.2019
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında dünyanın dört bir yanından Sarıyer’e gelen çocuklar, kortej yürüyüşüne katıldı. Rengârenk kıyafetleriyle ilçede karnaval havası estiren miniklere Sarıyerliler alkışlarıyla destek verdi.
SARIYERLİLER BU KURSLARA AKIN EDİYOR
  15.04.2019
Yıllardır Sarıyerlileri sanatla buluşturan Sarıyer Belediyesi’nin hobi ve meslek edindirme kursları binlerce kişiyi bir araya getiriyor. Her yıl 9 ay boyunca devam eden kurslara bu yıl 2 bin 55 kadın katıldı.
2018 YILI FAALİYET RAPORU MECLİSTEN GEÇTİ
  12.04.2019
Sarıyer Belediyesi 2018 yılı Faaliyet Raporunu meclise sunuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç 31 Mart yerel seçimlerine değinerek, “Bir seçimden çıktık ve bu rapor halkın onayını aldı” dedi. Faaliyet raporu oy çokluğuyla meclisten geçti.
ŞÜKRÜ GENÇ MAZBATASINI ALDI
  03.04.2019
Sarıyer’de, Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olarak, 3’üncü kez başkanlığa seçilen ve ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Şükrü Genç, görevine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.
ŞÜKRÜ GENÇ'E COŞKULU KARŞILAMA
  02.04.2019
Mesai arkadaşları, üçüncü kez Sarıyer Belediye Başkanı seçilen Şükrü Genç’i Ana Hizmet Binası önünde büyük bir coşkuyla karşıladı. Duygusal anlar yaşayan Başkan Genç çalışma arkadaşlarına seslenerek, “Hepiniz gurur kaynağımız oldunuz” dedi.
SEYİRCİ SARIYER TİYATRODA’YA AKIN ETTİ
  28.03.2019
Bu yıl 8.’si düzenlenen Sarıyer TiyatrOda Şenliği’ne şehrin dört bir yanından seyirci akın etti. Toplamda, 3’ü çocuk oyunu olmak üzere 19 oyunun oynandığı; 10 bin 4 yüz 85 seyircinin katıldığı şenlik, 16 Şubat’ta başladı. Ferhan Şensoy’dan Altan Gördüm’e, Mert Fırat’tan Yetkin Dikinciler’e birbirinden usta oyuncuların performansını seyircilerle buluşturan TiyatrOda, 27 Mart’ta sona erdi.
12 BİN ÇOCUĞUN 3D SİNEMA KEYFİ
  26.03.2019
Sarıyerli binlerce çocuk 3D sinema gösterimleriyle keyifli anlar yaşadı. Çocuklara sinema alışkanlığını küçük yaşlarda aşılamak ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen projeden bu yıl 12 bin çocuk yararlandı.
SARIYERLİLER ‘BAHARA MERHABA’ DEDİ
  24.03.2019
Sarıyerliler baharı hep birlikte, coşkuyla karşıladı. Ayazağa’da buluşan yüzlerce vatandaş balık ekmek ikramından sonra ünlü sanatçıların verdiği konserle “Bahara Merhaba” dedi.
BARAJLAR VE HES’LER ÇÖZÜM DEĞİL, SORUN
  21.03.2019
Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte Dünya Su Günü dolayısıyla bir araya gelen uzmanlar Türkiye’nin yakın tarihte su sıkıntısı çekecek ülkeler arasında yer aldığını söyledi. Barajların ve HES’lerin susuzluğa bir çözüm getiremeyeceğini belirten akademisyenler, aksine bu sorunun bir parçası olduğunu belirtti.
BAHARIN İLK GÜNÜNDE AŞIK VEYSEL ANILDI
  21.03.2019
Sarıyer Belediyesi halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu’nu ölümünün 46. yılında türküleriyle andı. BKSM’de düzenlenen gecede Sarıyer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu eşliğinde Belkıs Akkale ve Erdal Erzincan, aynı zamanda bir doğa aşığı olan ozanın türküleriyle baharın gelişini selamladı.