CUMHURİYET ÇOCUK ŞENLİĞİ BKSM’DE

İz Sarıyer Hareketi 27 Ekim’de ‘Cumhuriyet Bayramı Çocuk Şenliği’ düzenliyor. Sarıyer Belediyesi Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi (BKSM)’nde gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, Barış İçin Müzik Senfoni Orkestrası ve Korosu konserinin yanı sıra keyifli etkinliklerle harika bir gün geçirecek.
19 Ekim 2018 / 19 Ekim 2018

Geleceğe iyi bir iz bırakıyoruz sloganıyla yola çıkarak sosyal ve ekonomik alanda çalışmalar yürüten İz Hareketi, Cumhuriyet’in ilanının 95. yılında çocuklara çok özel bir sürpriz hazırlıyor. Ülkemiz için en önemli günlerden biri olan Cumhuriyet Bayramı’nın coşkulu bir şekilde kutlanması için Sarıyer Belediyesi iş birliğiyle 27 Ekim Cumartesi günü ‘Cumhuriyet Bayramı Çocuk Şenliği’ düzenleyecek İz Hareketi, birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklara hem Cumhuriyetin önemini anlatacak hem de keyifli bir gün geçirmelerini sağlayacak. BKSM’de saat 14.00’da başlayacak olan ücretsiz etkinlikler 18.00’a kadar devam edecek. Etkinlikte Barış İçin Müzik Senfoni Orkestrası ve Korosu da keyifli bir konser verecek.

ÜCRETSİZ SEFER DÜZENLENECEK

Cumhuriyet temalı interaktif evet – hayır oyunu ile başlayacak etkinlik, palyaço, çeşitli oyunlar, gösteriler, tiyatro ve sürpriz etkinliklerle devam edecek. Birbirinden renkli etkinliklerle program boyunca eğlenecek miniklere günün sonunda çeşitli hediyeler verilecek. Etkinliğe katılmak isteyen çocuklar ve aileleri için saat 13:00’da Ferahevler Kaymakamlık Binası ve Reşitpaşa Muhtarlığı önünden, 13.15’de ise Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi ve Rumeli Hisarüstü Semt Evi önünden ücretsiz servisler kalkacak.