Sarıyer Belediye Tiyatrosu çatısı altında çalışan Amatör Tiyatro Grubu'nun hazırladığı,Agatha Cristie romanlarını andıran Marcel’in Kadınları adlı oyun, Ocak ayında da izleyiciyi şaşırtıp, heyecanlı saatler yaşatarak koltuklarında sarsmaya devam edecek.
Robert Thomas’ın yazdığı 8 Kadın eserinin Coşkun Tunçtan çevirisinden uyarlanan, yönetmenliğini Muhteşem Anlar'ın yaptığı , oyunun konusu şöyle;
1950’li yılların Fransa'sındayız.Karlarla kaplı tenha bir bölgede, görkemli bir malikanede yaşayan varlıklı bir aile Noel'i kutlamak üzere toplanmıştır… Fakat beklenen kutlamalar gerçekleşemeyecektir; çünkü ailenin herkes tarafından çok sevilen reisi Marcel öldürülmüştür. Malikanenin ıssız mı ıssız bir yerde konuşlanmış olması katilin, öldürülen adamın hayatındaki en yakın altı kadından başkası olamayacağına işaret eder. Acaba katil kimdir?
Katilin kim olduğunu merak eden herkesi Marcel’in Kadınları’nı izlemeye davet ediyoruz.
Tarih: 28 Ocak Cumartesi
Saat : 20.00
Yer : Nejat Uygur Sahnesi
Yöneten: Muhteşem Anlar
Yönetmen Yardımcısı: Damla Aytaç
Sanat Danışmanı: M.Gökhan Bulut
Sahne Amiri: Zeynep Ş. Nikerel
Işık Uygulama: Tamer Şentürk
Efekt Uygulama: Esme Sarıtaş
Afiş Tasarım: Damla Aytaç
Oynayanlar
Augustine: Zeynep Ş. Nikerel
Louise: Ümmü Güzel
Suzon: Damla Aytaç
Gaby: Muhteşem Anlar
Catherine: Merve Erkaya
Pierette: Neriman Tasa
Oyunlarımız ücretsizdir,lütfen rezervasyon yaptırınız.Çağrı Merkezi 444 1 722
Nejat Uygur Sahnesi: Şehit Mithat Yılmaz Cad.No.85 Sarıyer-İstanbul