KURS KAYITLARI

17 Eylül 2018 / 17 Eylül 2018

Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarının 2018-2019 kayıt dönemi başladı. Yıllardır Sarıyerlileri sanatla buluşturan ve meslek edindiren kursların bu yılki son kayıt tarihi 28 Eylül 2018 olarak belirlendi.

Meslek edinmek isteyenlerin ve sanat tutkunlarının dört gözle beklediği kursların kayıtları, 18-28 Eylül tarihleri arasında Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi ve Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası'nda yapılacak. Bu sene de bağlamadan piyanoya, uygulamalı tiyatrodan ebru sanatına kadar 46 farklı branşta Sarıyerlilere hizmet edecek olan kursların sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

Not: Aşağıdaki formu doldurarak kulturvesosyalisler@sariyer.bel.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

KURS FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

TİYATRO KURS KAYITLARI  İÇİN TIKLAYINIZ