SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

Sarıyer Belediyesi'nin 2018 Sünnet Kampanyası kayıtları başladı
08 Mayıs 2018 / 15 Haziran 2018

Sarıyer’de ikamet eden ve 1 YAŞ VE ÜZERİNDEKİ ÇOCUKLARIMIZ için sünnet kayıtları başladı. Kayıt için özellikle sünnet edilecek çocuğun Sarıyer sınırlarında ikamet etmesi ve sünnete engel bir durumunun olmaması gerekmektedir. Ailelerin kayıt için Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne çocukları ile birlikte başvurmalarını önemle hatırlatıyoruz. Başvuru belgesinde anne-baba (ebeveynlerden biri) ya da çocuğun resmi velisinin izni (imzası) gereklidir. Sünnetler 21 Mayıs'ta başlayacak olup, 10 Ağustos'a kadar  tamamlanacaktır. Sünnet işlemleri öncesinde Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklarımızın mutluluğunu pekiştirecek sünnet elbiseleri teslim edilecektir.

Son Başvuru : 15 Haziran 2018

Başvuru Yeri : Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Adres : Ana Hizmet Binası Günyüzü Cad. No:2 Pınar Mah.

Sarıyer Tel : 444 1 722

Başvuru için gerekenler: 1. Sünnet olacak çocuğun nüfus cüzdanı 2. İkametgah belgesi (Çocuk veya anne ya da babasının) 3. Tetkikler ( aşağıdaki tetkiklerin başvuru öncesinde tamamlanması gerekmektedir.) - Hemogram ( Kan Sayımı ) - Kanama Zamanı - Pıhtılaşma Zamanı

*** Başvuru sırasında sünnet olacak çocuk muayene edileceği için bulunması zorunludur. Başvuruda Sarıyer Belediyesi doktorları tarafından muayene edilen çocukların, yukarıdaki tüm belgeleri tamamlandıktan sonra kesin kayıt işlemi yapılacaktır.