Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri faaliyette

Sarıyer Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri’nin açılış töreni Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla Poligon’da gerçekleştirildi.
20 Temmuz 2011

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Yaz Spor Okulu öğrencilerinin daha sağlıklı ve konforlu alanlarda eğitim görebilmeleri açısından tesisin öneminden bahsederek, açılan Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri’nden sadece yaz okulu öğrencilerinin değil, kış döneminde tüm halkın faydalanabileceğini belirtti.

2011 Yaz Spor Okulları’nda ki 2011 öğrencinin 750 tanesinin yüzme branşında eğitim gördüğünü belirten Başkan Şükrü Genç, bir sonraki yılda katılım oranını iki katına çıkaracaklarının sözünü vererek, tesisin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yarı olimpik kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri açılış kurdelesini kesen Başkan Şükrü Genç’e Sarıyer Belediye Başkan Vekili Hayati Kaptanoğlu, Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Sevgi Atalay, Adnan Ayber, Mehmet Metilli, Recep Yel, Birim Müdürleri, Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman, Sarıyer Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın yüzme branşında eğitim gören öğrenciler ve veliler eşlik ettiler.

Sarıyer Belediyesi Spor Tesisleri’nde kapalı yüzme havuzu dışında sauna, hamam ve fitness salonları da faaliyet gösterecek.

Yaz Spor Okulları’nın eğitim dönemi sona erdikten sonra tüm Sarıyer halkının yararlanabileceği, Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri için üyelik sistemi geliştirilerek, belirli bir program dahilinde herkesin faydalanabileceği bir yapıya dönüşecek. Üyelik sistemine ilişkin gelişmeler, kısa süre içinde www.sariyer.bel.tr adresinde duyurulacaktır.