BESLENME VE HASTALIK İLİŞKİSİ KONFERANSI | SARIYER BELEDİYESİ

BESLENME VE HASTALIK İLİŞKİSİ KONFERANSI

08.04.2015
1-7 Nisan kanser Haftasının kapanış konferansı Yard. Doç. Dr. Yavuz Dizdar'dan

Kanser bir hastalık olmaktan daha ileri bir toplumsal sorundur aslında. Kanser gerçeği ile yüzleşen hastanın çektikleri bir yana yakınları için de bir bilinmeyendir.

İşte bu korkutucu sağlık sorunu ile karşılaşmadan önce artık önlemler konuşuluyor. Sarıyer Belediyesi de, Türk Onkoloji Vakfı başkanı  Prof. Dr. Sıdıka Kurul ile birlikte İ.Ü. Onkoloji Enstitüsü'nden Farmakolog ve Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Yard. Doç. Dr. Yavuz Dizdar'ı konuk edecek.

Daha önce de Belediyemiz ile konferanslarda buluşan Dr. Dizdar, özellikle görsel medyada sağlıklı beslenme ve kanser konulu açıklamaları ile her zaman gündemde olan bir isim.

"Kanserden korkma, geç kalmaktan kork !" derken artık " Sağlıklı beslen, kanserden korun ! " diye de hatırlatmak istiyoruz.

Yer
Sarıyer Belediyesi Nejat Uygur Sahnesi
8 Nisan 2015, Çarşamba
Saat

Dr. Yavuz Dizdar kimdir?

Yard.Doç.Dr. Yavuz Dizdar ile daha önceki buluşmamıza ait haber için tıklayınız.