CUMHURİYET VE DEMOKRASİ KONFERANSI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

CUMHURİYET VE DEMOKRASİ KONFERANSI

24.10.2015
Türkiye Barolar Birliği Başkan Yrd. Av. Başar YALTI'nın katılımıyla 24 Ekim Cumartesi saat 14:00'da, Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet ve Demokrasi Konferansı'na bekliyoruz.
Türk Kadınlar Birliği İstanbul Şubesi işbirliği ile düzenleyeceğimiz  Cumhuriyet ve Demokrasi konulu konferansa, konuşmacı olarak Türkiye Barolar Birliği Başkan Yrd. Av. Başar YALTI katılacaktır.
 
 
Av. Başar YALTI Kimdir ?
1954 Erzurum - Aşkale doğumludur. Kuleli Askeri Lisesi’ni bitirdikten sonra 1974 yılında Kara Harp Okulu’ndan jandarma subayı olarak mezun oldu. 1986 yılında kıdemli yüzbaşı iken kendi isteği ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nden istifa ederek ayrıldı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni 1980 yılında bitirdi. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde kamu hukuku dalında yüksek lisansını 1986 yılında tamamladı. 1986 yılı sonundan itibaren İstanbul Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak çalışan Başar YALTI, beş yıldan fazla süreyle İstanbul Barosu Yayın Kurulu üyeliği yapmıştır. Başar YALTI ayrıca, 2005-2009 yılları arasında Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu görevinde bulundu. İstanbul Barosu Yönetim Kurulu üyeliği görevine  2010-2012 yılları arasında devam etmiştir. 2013 yılında başlamış olduğu Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevine halen devam etmektedir. Çeşitli gazete ve dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunan Başar YALTI, evli ve iki kız çocuk babasıdır.
 
 
Yer    : Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi
Tarih : 24 Ekim Cumartesi
Saat  : 14:00