MİNİK ELLER TOPRAKLA BULUŞTU | SARIYER BELEDİYESİ

MİNİK ELLER TOPRAKLA BULUŞTU

05.05.2015

Sarıyer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yunus Emre Gündüz Bakım Evi öğrencileri, domates, biber ve salatalık fidelerini toprakla buluşturdu. Dikim etkinliğine katılan aileler, hayatlarında ilk kez bir fidana can veren çocuklarının mutluluğuna ortak oldular.

Yunus Emre Gündüz Bakım Evi’nin bahçesinde kendileri için ayrılan yerlere minik sebze fidelerini, minik elleri ile ekerek can suyu veren çocukların heyecanları yüzlerine yansıdı. Düzenlenen etkinlik sayesinde çocukların toprakla tanışmalarını sağladıklarını ifade eden Bakım Evi Müdürü Canan Erdaş, “3-6 yaş grubu öğrencilerimiz ile birlikte fide ekimi gerçekleştirdik. Doğaya çok önem veriyoruz ve çocukların küçük yaşta bu hissi kazanmalarını ve doğanın önemini anlamalarını istiyoruz. Büyümesini birlikte gözlemleyeceğiz. Daha sonra mahsulleri birlikte toplayacağız” şeklinde konuştu.