SU ÜRÜNLERİ EĞİTİM SEMİNERLERİ PROGRAMI BAŞLIYOR | SARIYER BELEDİYESİ

SU ÜRÜNLERİ EĞİTİM SEMİNERLERİ PROGRAMI BAŞLIYOR

15.02.2015

Sarıyer Belediyesi’nin Sarıyer Kaymakamlığı, Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve Su Ürünleri Mühendisleri Derneği ile birlikte düzenlediği Su Ürünleri Eğitim Semineri programı 15 Şubat Pazar günü başlayacak.

Balıkçılığın merkezi Sarıyer’de düzenlenen eğitim için verilen başvuru süresinde çok sayıda balıkçı ve balıkçı adayları seminer programına katılım sağladı.

15 Şubat – 19 Nisan tarihleri arasında her hafta Pazar günü 11.30-13.30 saat aralığında düzenlenecek olan seminerlere katılan 7’den 70’e tüm katılımcılara eğitim programı sonunda sertifika verilecek.

Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi’nde düzelenecek seminere katılanlar balık ve diğer su ürünlerini tüketme nedenleri, geleneksel ve kaybolmaya yüz tutmuş balık tutma yöntemleri, balık ve diğer su ürünlerinin muhafaza ve raf ömrü, seyyar balık satışında hijyen kuralları ve amatör dalyan balıkçılığı, balık ve diğer su ürünlerinin avlanma boyları ve koruma altındaki türler, balık çiftlikleri ve çiftlik balıkları hakkında bilinen yanlışlar, rüzgar-fırtına yön ve isimleri ile seyir fenerleri ve işaretlerin anlamı, akvaryum balıkları bakımı ve birbirleriyle uyumu, deniz suyu ve içme suyu kaynaklarının ne kadar güvenli olduğu konularda eğitim alacaklar.

Seminer Programını İndirmek için Tıklayınız!