Haberler | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns
HABERLER
BAŞKAN MUSTAFA OKTAY AKSU İLK SÖZÜNÜ TUTTU: KALDIRIM VE SOKAKLAR YENİLENİYOR
  02.05.2024
Sarıyerli komşularına seçim zamanında, “Göreve gelir gelmez kaldırım ve sokaklarımızın tamamını yenileyeceğiz” sözü veren Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, ilk sözünü gerçekleştiriyor. Başkan Aksu’nun talimatıyla belediyenin fen işleri ekipleri ilçenin birçok noktasında kaldırım ve tretuvar çalışmalarına başladı. Çalışmaları gören vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdi
SARIYER’DE PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR YENİLENİYOR
  02.05.2024
Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu’nun talimatıyla Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki parklar başta olmak üzere 521 bin metrekare yeşil alanda yenileme çalışmalarına başladı.
KOMŞULARIMIZ MAYIS AYINDA TİYATROYA DOYACAK
  02.05.2024
Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, mayıs ayına dolu dolu bir programla giriş yapıyor. Sarıyer Belediyesi Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi (BKSM) sahnesi bu ay boyunca üçü Sarıyer Belediye Tiyatrosu’nun olmak üzere toplam beş oyuna ev sahipliği yapacak.
Başkan Mustafa Oktay Aksu, çalışanlarıyla bayramlaştı
  01.05.2024
Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Taksim Meydanı’nda kutlama yapmak için toplanan partililer ve emekçilerle daha sonra da belediyenin fen işleri ve temizlik işlerinde mesai yapan belediye çalışanlarıyla buluştu
Mustafa Oktay Aksu’ya ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri
  30.04.2024
31 Mart Mahalli İdareler seçimleri ardından göreve başlayan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, hayırlı olsun ziyaretine gelen misafirlerine teşekkür etti
BAŞKAN AKSU, MESLEKTAŞLARININ GÜNÜNÜ KUTLADI
  29.04.2024
Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Dünya Veteriner Hekimler Günü dolayısıyla ziyaretlerde bulundu. Safiye Kaya Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Merkez Kliniği’ni ziyaret eden Başkan Aksu, meslektaşlarının gününü kutlarken, sokak hayvanları için yapılacak projeler ile Sarıyer’in asıl mesleği veteriner hekim olan bir belediye başkanı olduğunu hissettireceğini ifade etti.
KAYMAKAM ÖMER KALAYLI’DAN BAŞKAN MUSTAFA OKTAY AKSU’YA ZİYARET
  29.04.2024
Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu’yu makamında ziyaret etti.
BAŞKAN AKSU İLK NİKAHINI KIYDI
  27.04.2024
Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilmesinin ardından ilk nikahını kıydı. Zeynep Gürleyik ve Ömer Şahbaz çiftinin Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah töreninde yanlarında olan Başkan Aksu, gençlerin mutluluğuna ortak oldu.
İSTANBUL İÇİN DAHA GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ
  27.04.2024
Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in öncülüğünde düzenlenen toplantıya katıldı. Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve 26 belediye başkanının da katıldığı toplantıda İstanbul’u ilgilendiren önemli konular ele alınarak çözüm yolları üzerinde görüşüldü.
BAŞKAN AKSU SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
  26.04.2024
Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve İSKİ Saha Ekibi ile birlikte Kumköy (Kilyos) Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Sarıyer’e değer katacak projeler için yer ve alan incelemeleri yapan Başkan Aksu, çalışmalarla ilgili fikir alışverişi yaptı.